Gerna Stokvis (De Wijk 1967)

Ik ben opruimcoach en medewerker balie/telefonie 
Ik werk 3 dagen per week als medewerker balie/telefonie bij een oogkliniek. Hiervoor was ik 5 jaar zorgcoach bij een zorgverzekeraar. Daarvoor werkte ik 25 jaar in een verzekeringswinkel en servicepunt in een ziekenhuis van dezelfde verzekeraar. Mijn interesse in het prachtige beroep van professional organizer ontstond al in de verzekeringswinkel. Ik hielp klanten hun papieren te ordenen.  Daar werd de klant blij van en ik ook. Ik ruimde regelmatig de werkplekken en de kasten op. Ik vind een opgeruimde werkplek heel erg belangrijk. Dat geeft rust. Als zorgcoach had ik alleen telefonisch contact. Ik wilde weer face to face contact en samenwerken met de klant. Daarom volgde ik in 2017 de Opleiding tot Professional  Organizer voor Particulieren. Daarna vond ik de leuke baan in de oogkliniek. Nu combineer ik het.

Ik heb een opgeruimd leven
Ik zie graag nette stapeltjes in mijn kasten. Helaas heb ik wel moeite met het wegdoen van kleding. Ik verkoop graag spullen en kleding op Marktplaats. Dit kost tijd, maar het is een hobby van me en dan vind ik het niet erg. Ik word blij van de leuke reacties van de kopers. Dankzij de opleiding bij de HuishoudCoach leerde ik ook om spullen naar de Kringloop te brengen. Het geeft rust en ruimte, in je kast, maar ook in je hoofd. Alle spullen die je bewaart  moet je een plek geven, schoonmaken en onderhouden. Dat kost soms onnodig energie en tijd. Die tijd kan je beter gebruiken voor leuke dingen.

Ik ga respectvol met mensen en hun spullen om
Door mijn ruime ervaring in het face to face klantcontact kan ik mij goed inleven. Ik laat mensen in hun waarde en weet hoe ik met vertrouwelijke informatie om moet gaan. Je privacy is dus gegarandeerd.

Ik help je graag bij het krijgen van een opgeruimd leven
Ik heb de “Opleiding Professional Organizer voor Particulieren” gevolgd bij Els Jacobs van de 

Adresgegevens
  • Zwanenbloem 16
    7944 PV Meppel
  • +31 (0)6 201 532 59
  • gerna@thuisinopruimen.nl
THUIS IN OPRUIMEN

KVK: 70382425

Social